Skip to content

OVER AI BUSINESS ACADEMY

In een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt, is expertise van onschatbare waarde. Bij AI Business Academy begrijpen we het belang van toekomstbestendige oplossingen. Ons team beschikt over de benodigde kennis en ervaring om de beste AI-oplossing voor uw bedrijf, team en klanten te realiseren.

Door AI toegankelijk te maken voor elk bedrijf, bieden we unieke oplossingen die kunnen worden toegepast en zich vervolgens kunnen ontwikkelen en groeien. 

Met onze expertise in kunstmatige intelligentie staan we klaar om u te begeleiden naar een succesvolle AI-transformatie die uw bedrijf voorbereidt op de toekomst.

De gezichten achter AI Business Academy

Kerem Köse

Chief Executive Officer

Kerem Kose

Chief Executive Officer

Marof Maruf

Chief Technical Officer

Als CEO en CTO streven we ernaar om bedrijven te begeleiden naar een AI-gedreven toekomst. Ons ervaren team van AI-experts houdt zich voortdurend bezig met de nieuwste en beste ontwikkelingen in AI, zodat we de beste oplossingen kunnen bieden voor onze klanten.

Vertrouw op ons om u te begeleiden in deze spannende wereld van kunstmatige intelligentie en om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst van AI!

TEAM AI BUSINESS ACADEMY

Onze missie

Onze missie bij de AI Business Academy is om organisaties te begeleiden, te stimuleren en te inspireren om de immense potentie van kunstmatige intelligentie ten volle te benutten. We zijn er om een verschil te maken, door te pleiten voor innovatie, automatisering, en het bevorderen van digitale wendbaarheid. We zetten ons in om organisaties te helpen hun volledige potentieel te ontsluiten en duurzaam succes te realiseren, door hen op maat gemaakte, toekomstgerichte AI-oplossingen te bieden.

Onze visie

Bij de AI Business Academy zien we kunstmatige intelligentie niet louter als een technologisch hulpmiddel, maar als een cruciale katalysator voor grootschalige transformatie. Onze visie is het doorbreken van complexiteit en mystiek rond AI, en het creëren van toegankelijke, praktische toepassingen voor organisaties van elke omvang en elk vakgebied. We streven ernaar de grenzen van AI te verleggen, en daarmee organisaties te ondersteunen in hun groei en succes in deze snel evoluerende wereld.

Duurzaamheid & MVO

Bij AI Business Academy nemen we duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus. We geloven dat kunstmatige intelligentie organisaties kan verbeteren en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld.

We ontwikkelen AI-oplossingen die economisch rendabel zijn en rekening houden met milieu en sociale kwesties. Onze focus ligt op het minimaliseren van de impact op de planeet, het bevorderen van sociale gelijkheid en het ondersteunen van wereldwijde duurzaamheidsdoelstellingen.

Als organisatie streven we naar een minimale operationele voetafdruk, houden we onze ethische normen hoog en bevorderen we inclusiviteit en diversiteit binnen ons team.

Bij AI Business Academy geloven we dat duurzaamheid en zakelijk succes hand in hand kunnen gaan. We helpen onze klanten hun bedrijfsdoelen te bereiken en positieve, duurzame veranderingen in hun industrieën en de wereld te realiseren.